هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
تیپ اصلاح طلب، منطقی و آرمانگرا
به خاطر داشته باشید که تیپ 1 ها، تلاش مضاعفی برای عالی و کامل شدن دارند تا از مورد سرزنش قرار گرفتن از سوی دیگران فرار کنند. آنها خود را با انصاف، منطقی و بیغرض میبینند اگرچه ممکن است دیگران آنان را انعطاف ناپذیر، دگماتیک و انتقادگر ببینند.
آنها میتوانند با تأیید و رها کردن انتظارات غیرواقعی از خود و دیگران از این دام فرار کنند. آنها شروع به درک این واقعیت میکنند که استانداردهایی که آنان بر مبنای آن قضاوت میکنند، حقیقت مطلق نیستند. موقعی که تیپ 1 ها ارزیابیهای شخصی موقعیتهای مختلف را تأیید میکنند، شروع به احترام گذاشتن به باورها و ارزشهای دیگران میکنند. بدون محدودیت و فشارهای کمالگرایی، چشمان آنها به واقعیتها باز میشود و آنها بیشتر و عالیتر از قبل میتوانند درک درستی از واقعیات داشته باشند.
1. تأیید میکنم که بهترین کاری که از دستم بر میآید، کاملترین است.
2. تأیید میکنم که من میتوانم اشتباه کنم بدون اینکه خودم را سرزنش کنم.
3. تأیید میکنم که با دیگران با ملاطفت و احترام رفتار کنم.
4. تأیید میکنم که من در مورد خودم آسانگیر و باگذشت باشم.
5. تأیید میکنم که زندگی زیباست و به بینهایت راه و روش در جریان است.
1. مقید کردن خودم و دیگران را به رعایت استانداردهای غیر ممکن رها میکنم.
2. ترس خود را از سرزنش شدن بابت اعمال اشتباه، رها میکنم.
3. عقلانی کردن همهی رفتارهای خودم را رها میکنم.
4. نگرانی از چیزهایی را که نمیتوانم تغییر دهم رها میکنم
5. تلاش مضاعف برای کامل شدن خودم و دیگران را رها میکنم.
رشد برای هر تیپ شخصیتی به معنی دید 360 درجه و اضافه کردن وسعت دید دیگر تیپهای شخصیتی به دریچهی محدود خود میباشد. به این معنی که اگر فقط از زاویه تیپ شخصیتی خود به جهان و اتفاقات درونش نگاه کنیم، حدود 40 درجه از آن را خواهیم دید اما اگر نوع دید و نظرگاه 8 تیپ دیگر را نیز به خود اضافه کنیم و بتوانیم نوع نگاه آنان را درک و تجربه کنیم، میتوانیم دیدی کامل و واضح داشته باشیم.
این متن در حال ویرایش است…
این متن در حال ویرایش است…
این متن در حال ویرایش است…
این متن در حال ویرایش است…
تیپ 2 تمایل دارد دیگران را برای انجام وظایف ترغیب کند ولی تیپ 1 میخواهد خودش کار را انجام دهد. کاری را که در قبال آن مسئولیت دارید بررسی کرده و از خودتان بپرسید: چه کسی میتوانست مقداری از این کار را انجام دهد؟ برای تشویق او به انجام مشتاقانهی آن کار، چه کاری میتوانم انجام دهم؟
تیپ 2 میتواند همدلانه (همراه با دلسوزی) و مشفقانه (همراه با کامپشن) رفتار کند در حالی که تیپ 1 قضاوتگر و تحلیلگر است. وقتی پی بردید که در حال قضاوت یا تحلیل کردن کسی هستید، تمرکز خود را منحرف کرده و به این فکر کنید که او احتمالاً در آن لحظه چه حسی دارد؟ و چه کمکی میتوان به او کرد؟
تیپ 9 معمولاً زاویه دیدهای (دیدگاههای) متنوع را درک میکند، در حالی که تیپ 1 بیشتر متمرکز به باورها و ادراکات خود است. زمانی که شما در موقع ابراز زاویه دید خودتان، مقاومت به خرج میدهید، از خودتان بپرسید: چه زاویهدیدهای دیگری در این موضوع وجود دارند که آنها هم به همان اندازه معتبر هستند و باید شنیده شوند؟
تیپ 9 تمایل دارد موقعیت خود و افراد دیگر را بدون ارزیابی بپذیرد؛ در مقابل تیپ 1 تمایل به قضاوت و تشخیص دارد. وقتی احساس کردید میخواهید چیزی یا کسی را تغییر دهید، مثل تیپ 9 به سمت پذیرش بدون قضاوت بروید. از خودتان بپرسید: تیپ 9 نسبت به این موقعیت چگونه پاسخ میدهد؟